Glas plaatsen in Roermond

Voor hulp bij de aanschaf en de plaatsing van de juiste soort glas klopt u bij de Glaspunt B.V. aan. Ons team bestaat uit ervaren, allround glaszetters met verstand van zaken. Voor ieder type woning en voor iedere persoonlijke wens zal een andere glassoort het meest geschikt zijn. Wij kunnen u helpen om het juiste product te vinden voor uw woning in Roermond en zullen vervolgens het glas plaatsen. Bij ons krijgt u een product op maat; veel glassoorten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Dubbel glas laten plaatsen

Er zijn talloze opties verkrijgbaar wanneer het op glas aankomt. Wij plaatsen vooral isolerend dubbel glas of HR glas. Deze glassoorten zorgen ervoor dat uw huishouden een stuk energiezuiniger wordt. Maar denk ook aan materialen met een heel specifieke toepassing, zoals geluidswerend of zonwerend glas. De Glaspunt B.V. levert en plaatst ook veiligheidsglas, zowel bij particulieren als bedrijven.

Laat ons uw glas zetten!

Wilt u een van deze soorten glas zetten? Of bent u op zoek naar een ander product voor uw woning of bedrijfspand in Roermond? Wij komen graag met u in gesprek om te bepalen welke glassoort in uw situatie geschikt is. Vervolgens kunnen wij het glas in uw raam plaatsen. Neem contact op via 085 - 106 10 76 of vul online het contactformulier in.